Е-маил support@amc.com.mk
Телефон +389 2 3125-097 | +389 71/248-656
Работно време Пон-Пет 09:00-17:00
Facebook

Ние можеме да Ви помогнеме, пополенете ја апикацијата!

Ние можеме да Ви помогнеме ако вашиот уред има проблем со оперативниот систем, камерата или копчињата.
Ние можеме да го поправиме Вашиот смарт телефон или таблет ако има скршен тач или дисплеј, скршен микро усб конектор или расипано копче.
Не сте во можност да го доставите Вашиот уред во сервисниот центар? - Појдете во најблискиот АМЦ салон и нашите вработени ќе се погрижат за тоа!

Ние можеме да Ви помогнеме ако вашиот уред има проблем со оперативниот систем, камерата или копчињата.

Ние можеме да го поправиме Вашиот смарт телефон или таблет ако има скршен тач или дисплеј, скршен микро усб конектор или расипано копче.

Не сте во можност да го доставите Вашиот уред во сервисниот центар? – Појдете во најблискиот АМЦ салон и нашите вработени ќе се погрижат за тоа!

32

Грижа за корисници

АМЦ сервис со професионално обучен тим, посветен на работата, постојано се грижи за своите клиенти да бидат задоволни од услугата. Задоволство на клиентот е наш приоритет број еден.

Прочитај повеќе
vxIZaobUs1YuZ2fP

Професионалност & гаранција

Сите вградени делови и поправки извршени од наша страна се покриени со гаранција од 90 дена. Ако после поправката Вашиот уред има повторно ист проблем, ние ќе го сервисираме бесплатно.

Прочитај повеќе
puisDgWMEWs4DCsO

Пристапни цени

АМЦ сервис за сите клиенти нуди попристапни цени во однос на конкуренцијата. Се што треба да направите, е да го доставите Вашиот уред во нашиот сервисен центар.

Прочитај повеќе

Овластен сервис за повеќе брендови

Scroll Up