Е-маил support@amc.com.mk
Телефон +389 2 3125-097 | +389 71/248-656
Работно време Пон-Пет 09:00-17:00
Facebook

Хоме театар и аудио уреди, звучници

Имате проблем со вашиот аудио засилувач или звучници? – АМЦ Сервис врши поправка на сите видови аудио засилувачи и звучници. Ние можеме да го поправиме вашиот аудио засилувач доколку не вклучува, нема звук, има изобличување на звукот… Доколку вашиот звучник има искината мембрана, крчи…  обратете се во АМЦ сервис.

  • Професионални миксети

  • Студиска опрема

  • Мониторинг системи

  • Професионални HI-FI уреди

Scroll Up