Е-маил support@amc.com.mk
Телефон +389 2 3125-097 | +389 71/248-656
Работно време Пон-Пет 09:00-17:00
Facebook

Статус на сервис

Почитувани, доколку сакате да го проверите статусот на сервис за вашиот уред, ве молиме пополнете ги полињата подоле.

Во полето „Клуч“ потребно е да го внесете клучот од документот кој што ви е издаден кога сте го оставиле уредот на сервис. Клучот се наоѓа веднаш под „Прием на сервис“ или „Праќање во сервис“, а формата е „0017-XXXXX“.

Scroll Up